VIÑA PEDROSA GRAN RESERVA

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS HERMANOS PÉREZ PASCUAS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre.

ANY/YEAR: 1999

COLOR/COLOUR: Picota fosc molt lleugerament brillant amb tonalitats burdeus i rivet morat; llàgrima molt important i força persistent./Dark light bright pillory with burgundy shades and purple trime; very important and too persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament blasàmic i a espècies/Fruity to riped red fruits with balsamic and light spiced end .

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i molt equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango i suau a prèssec, figues, clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and very balanced; fruity to raspberries and gooseberries with light end to mango and smooth to peach, figs, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16.5 / 20