CONQUERO ROBLE

PRODUCTOR/PRODUCER:: PAGOS DEL REY S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre (Tinta de Toro).

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats i rivet morats; llàgrima molt important i persistent./Very dark cherry with purple sligthly and trime; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final torrat i lleuger a espècies amb presencia important de vainilla/Fruity to matured black fruits with toasted and light spiced end with presence of vanila.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb un final lleuger a avellanes i castanyes; suau a mango, plàtan i cacau/Large, quite consistent, very pleasant, persistent and ligth to sweet tanins; fruity to blueberries and cranberries with end to hazelnuts and chestnuts; ligth to mango, banana and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20