ABADAL FRANC

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS ABADAL S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Franc

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera molt fosc brillant amb tonalitats lleugerament granates i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i persistent/Very dark bright red cherry with light garnet brigthnes and purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a poma, plàtan, clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and currants with ligth end to nuts and smoolt to apple, banana, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16/20