SUM

 

PRODUCTOR/PRODUCER: ECOLÒGICA BONASTRE S.L. – PARTIDA CREUS

VARIETATS/GRAPES: Sumoll.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera molt pàlid, prou brillant amb tonalitats i rivet roses, llàgrima important no gaire persistent/Very pale light bright cherri with rose shades and trim; important but not persistent tear.

OLOR/SMELL: Lleugerament afruitat a fruites vermelles amb molt suau final balsàmic i a espècies/Light fruity to red fruits with smooth balsamic and spiced ends.

SABOR/TASTE: Suau, prou agradable, gens persistent i prou equilibrat; afruitat a cireres i gers amb final molt lleuger a fruits secs i molt suau a regalèssia i poma verda/Gently but low consistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with very ligth end to nuts and too smooth to licorice and green apple.

VALORACIÓ/EVALUATION: 11.5/20