COL·LECCIÓ UL01

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Picota molt fosc lleurerament tèrbol amb tonalitats burdeus i rivet lleugerament teula; llàgrima molt important i força persistent./Very dark pillory light turbid with burgundy shades and ligth tile trime; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i suau a espècies/Fruity to ripped red fruits with ligth balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou agradable, consistent, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango, avellanes i castanyes i suau a clau, estragó i cacau/Large, quite pleasant consistent, persistent and light to sweet tannins; fruity to raspberries and red currants with very ligth end to mango, hazelnuts and cheestnuts and smooth to clove, stutter and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20