CIGONYES NEGRE

PRODUCTOR/PRODUCER: CAVAS DEL CASTILLO DE PERELADA S.A.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Syrah.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima prou important i molt persistent/Very dark pillory with garnet sligthly and purple trime, quite important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final torrat i a espècies/Fruity to matured black fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a mirtils i nabius amb un final lleuger a mango i nespre i suau a regalèssia, clau i cacao/Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cranberries and blueberries with very ligth end to mango and medlar and smooth to licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20