AVANCIA TINTO CUVEE MOSTEIRO

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS AVANCIA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Mencìa.

ANY: 2013

COLOR/COLOUR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats burdeus  i rivet teula, llàgrima molt important i molt persistent / Dark cherry light bright with burgundy brightness and purple trim.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final balsàmic i suau a espècies amb marcada presència de vainilla / Fruity and light to wild flowers; to ripped black fruits with light balsàmic and smooth spiced end with presence of vanila.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent, prou agradable i lleuger a tanins dolços; afruitat a mores i nabius amb un final lleuger a castanyes i avellanes i suau a regalèssia, clau, cacau, vainilla i caramel/Large, consistent, persistent, quite pleasant and balanced; fruity to blackberries and blueberries with light end to chestnuts and hazelnuts ans smooth to licorice, clove, cocoa, vanila and caramel.

VALORACIÓ/VALORATION: 16/20