IMUS SELECTION

PRODUCTOR/PRODUCER: COOPERATIVA FALSET-MARÇÀ S.C.C.P.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot.

ANY: 2017

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates  i rivet morat, llàgrima molt important i molt persistent / Very dark pillory light bright with garnet brightness and purple trim; very important and persistent tear

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final lleugerament torrat i suau a espècies / Fruity to ripped black fruits with light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent, molt agradable i equilibrat; afruitat a groselles i nabius amb un final lleuger a fruits secs, mango i suau a plàtan, regalèssia i cacau/Large, consistent, persistent, very pleasant and balanced; fruity to currants and blueberries with light end to mango and nuts, and smooth to banana, licorice and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16/20