MONTRODÓ NEGRE

PRODUCTOR/PRODUCER: ECCOCIWINE CELLER S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Merlot, Syrah, Samsó, Cabernet Sauvignon i Monastrell

ANY: 2017

COLOR/COLOUR: Cirera fosc brillant amb tonalitats i rivet granates; llàgrima molt important i molt persistent/Bright dark cherrie with garnet shdes and trime; very important and persistent trim.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final torrat i a espècies amb certa presència de la vainilla/ Fruity to ripped black fruits with toasted and spiced end with light presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i nabius amb un final lleuger a mango i poma àcida i sua a regalèssia, clau, cacau i molt suau a canyella/Large, consistent, pleasant and balanced; fruity to currants and blueberries with light end to mango and acid apple, smooth to licorice, clove and cocoa and very smooth to cinnamon.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5/20