LES SORTS

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER MASROIG SCCP.

VARIETAT/GRAPES: Carinyena i Syrah.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima important i força persistent/Dark light bright cherri with garnet brigthnes and purple trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final torrat i suau a espècies amb presència de vainilla/Fruity and light to wild flowers; to matured black fruits with toasted and smooth spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i mirtils amb un final lleuger a prèssec i avellanes, i suau a clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and cranberries with ligth end to peach and hazelnuts, and smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16.5 / 20