VILOSELL

PRODUCTOR/PRODUCER: TOMÀS CUSINÉ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Syrah i Merlot.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats i rivet granates; llàgrima molt important i molt persistent/Light bright dark cherry with garnet brigthnes and trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i a espècies amb presència de canyella/Fruity to matured red fruits with toasted and spiced end with some presence of cinamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a mango i avellanes, i suau a figues, canyella i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with ligth end to mango and hazelnuts, and smooth to figs, cinamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16.5 / 20