MAS AMIEL VINTAGE

PRODUCTOR/PRODUCER: MAS AMIEL (Maury).

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa.

ANY/YEAR: 1996

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament burdeus, llàgrima important i força persistent/Dark light bright cherry with slightly garnet glossy and light burgundy trim;  important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i suau a espècies/Fruity to matured red fruits with a light balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a avellanes i suau a mango, vainilla i cacau/Large, quite consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with light  end to hazelnuts and smooth to mango, vanilia and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 17/20