CHATEAU VIRCOULON

PRODUCTOR/PRODUCER: CHATEAU VIRCOLON (Bordeaux)

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Franc, Malbec, Merlot i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats morades i rivet burdeus, llàgrima molt important i molt persistent/Very dark cherry slightly cloudy with purple glossy and burgundy trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a suau a espècies/Fruity to ripped black with light balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou persistent i equilibrat; afruitat a mores i mirtils amb final lleuger a fruits secs, figues i brea del bot/Large, consistent, quite persistent and balanced; fruity to blackberries and cranberries with ligth end to nuts, figs and tar bot.

VALORACIÓ/EVALUATION: 13.5/20