MAS GELI NEGRE

PRODUCTOR/PRODUCER: MAS GELI PALS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granate i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i molt persistent/Dark bright cherry with garnet brightnes and light purple trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat suau a fruites vermelles madures amb un final molt suau torrat i a espècies/Fruity to ripped red fruits with smooth balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango i albercoc, i molt suau a fruits secs, clau i cacau/Large, quite consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to mango and apricot, and too smooth to nuts, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 13 / 20