ADERNATS MILNOU-CENTS DISSET ÀNIMA

PRODUCTOR/PRODUCER: VINÍCOLA DE NULLES S.C.C.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre i Merlot

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota molt fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats i rivet lleugerament burdeus; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory slightly turbid with light burgundy brigthnes and tile; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres amb un final torrat i suau a espècies i cuir i almisclat/Fruity to black fruits with toasted and smooth spiced, cuir and musky end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, persistent i prou equilibrat; afruitat a mores i mirtils amb un final lleuger a fruits secs i suau a ranci, canyella i cafe/Large, very consistent, persistent and quite balanced; fruity to blackberries and cranberries with ligth end to stale wine, cinnamon and coffee.

VALORACIÓ/VALORATION: 12.5 / 20