CLOT D’ENCÍS

PRODUCTOR/PRODUCER: AGRÍCOLA SANT JOSEP S.C.O.P.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Syrah i Samsó.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat; llàgrima important i persistent/Dark bright cherry with rubi sligthly and light purple trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final molt lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity  to ripped red fruits with verey light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i mango i molt suau a regalèssia i xocolata/Large, very consistent, persistent and light to sweet tannins; fruity to raspberries and red currants with light end to nuts and mango and too smooth to licorice and chocolate.

VALORACIÓ/VALUE: 14 / 20