JOAN D’ANGUERA MESCLA TRADICIONAL

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER JOAN ANGUERA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Syrah.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet rosa, llàgrima important i no gaire persistent/Dark bright cherry with garnet glossy and rose trim; important but no quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity and light to wild flowers; to ripped red fruits with light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i maduixes amb final lleuger a fruits secs i mango, i molt suau a clau i vainilla/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and strawberries with ligth end to nuts and mango and too smooth to clove and vanilla.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20