ADERNATS TEMPUS FUGIT

PRODUCTOR/PRODUCER: VINÍCOLA DE NULLES S.C.C.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre i Merlot.

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i força persistent/Very dark pillory with rubi sligthly and purple trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i molt suau a espècies/Fruity to ripped red fruits with light toasted and too smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, lleugerament aspre, persistent i prou equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango i fruits secs, i molt suau a cuir i café/Large, quite consistent, slightly rough, persistent and quite balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to mango and nuts and too smooth to leather and coffee.

VALORACIÓ/VALUE: 13 / 20