LES SORTS JOVE

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER MASROIG S.C.P.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa, Samsó i Syrah

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat­, llàgrima important i força persistent/Light brigth dark cherry with rubi glossy and light purple trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and to wild flowers; to matured black fruits with light balsam and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i mirtils amb final lleuger a prèssec i mango, i suau a fruits secs, clau i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to currants and cranberries with end to peach and mango and smooth to nuts, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20