BARBIÁN

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COVITORO SCP.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre (Tinta de Toro)

ANY/YEAR: 2016

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc a pruna negre amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima important però no gair persistent/Very dark pillory to black plum with garnet shades and purple trim; important but not persistent tear .

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del negres madures amb final torrat i suau a espècies / Fruity to ripped black fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a mango i plàtan, i molt suau a clau i cacau/Large, very consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to currants and cranberries with light end to mango and banana, and too smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ: 15 / 20