PETIT SIÓS

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COSTERS DEL SIÓ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats granate i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i molt persistent/Dark sherry bit cloudy with garnet sligthly and light purple trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to ripped red fruits with light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i força equilibrat; afruitat a gers i maduixes amb un final lleuger a mango, poma i plàtan i molt suau a avellanes i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and quite balanced; fruity to raspberries and strawberries with ligth end to mango, apple and banana and too smooth to hazelnuts and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20