PUR

PRODUCTOR/PRODUCER: MAS OLLER S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah, Garnatxa i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory to black plum with garnet sligthly and light purple trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity to ripped black fruits with light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i mirtils amb un final lleuger a mango i prèssec i suau a fruits secs, regalèssia i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and cranberries with ligth end to mango and peach and smooth to nuts, licorice and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 16.5 / 20