CASTILLO DE BELARFONSO Nº 214

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS CANOPY S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera brillant amb tonalitats lleugerament rubi i rivet teula; llàgrima molt important i molt persistent/Bright cherry with light rubi sligthly and tile trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity to ripped red fruits with light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a mango i figues, i molt suau a clau, vainilla i cacao/Large, quite consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to cherries and red currants with very ligth end to mango and figs, and smooth to clove, vanila and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20