RAYUELO

PRODUCTOR/PRODUCER: ALTOLANDON, S.L.

VARIETATS/GRAPES: Bobal, Malbec i Monastrell.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc a prune negre amb tonalitats i rivet granates, llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory to black plum with garnet shades and trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i suau a espècies/Fruity and very slightly to wild flowers; to ripped black fruits with slightly balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i lleugert a tanins una mica dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final lleuger a fruits secs i mango, molt suau a clau i regalèssia i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and to slightly sweets tanins; fruity to blueberries and cranberries with sligthly end to nuts and mango and very smooth to clove and licorice.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20