TIRANT LO BLANCH VENDIMIA ORO

PRODUCTOR/PRODUCER: LA VIÑA – LA FONT DE LA FIGUERA, S.L.

VARIETATS/GRAPES: Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats rubi i rivet morat, llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory with rubi shades and purple; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i suau a espècies/Fruity and very light to wild flowers; to ripped black fruits with light balsamic and slightly spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, persistent i lleugert a tanins una mica dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final lleuger a fruits secs i castanyes, i suau a mango, regalèssia i cacau/Large, very consistent, persistent and to slightly sweets tanins; fruity to blueberries and cranberries with sligthly end to nuts and chestnauts and smooth to mango, licorice and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15/20