FINCA SIÓS VINO DE LAGAR

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COSTERS DEL SIÓ S.L.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa i Syrah.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula, llàgrima important i prou persistent/Very dark pillory to black plum with garnet shades and light tile trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies amb presència de la fusta/Fruity to red black fruits with light balsamic and spiced end with smooth presence from wood.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final a fruits secs i molt suau a mango, clau i canyella/Large, very consistent, very pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to blueberries and red cranberries with ligth end to nuts and smooth to mango, clove and cinnamon.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16.5/20