LA COMEDIA

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER COMUNICA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa, Carinyena, Syrah i Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats i rivet morats, llagrima molt important i persistent/Very dark ligth brigth pillory with purple shades and trim; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsamic i almizclat/Fruity to black ripped fruits with ligth balsamic and smooth musky end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, persistent i prou equilibrat amb suau toc carbonic; afruitat a gers, groselles i atzeroles amb final lleuger a fruits secs, clau i nou moscada/Large, very consistent, persistent and quite balanced with smooth carbonic end; fruity to raspberries, red currants and wild apples with ligth end to nuts, clove and nutmeg.

VALORACIÓ/EVALUATION: 13.5/20