ANGELITOS NEGROS

PRODUCTOR/PRODUCER: VINOS Y VIÑEDOS DE LA CASA MAGUILA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre amb tonalitats i rivet granates, llàgrima prou important i persistent/Very dark pillory to black plum with garnet shades and trim; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i suau a espècies/Fruity to ripped black fruits with light balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final lleuger a avellanes i mango, i suau a prèssec, figues i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to blueberries and cranberries with ligth end to hazelnuts and mango, and smooth to peach, figs and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20