COL·LECCIÓ G01

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat, llàgrima prou important i persistent/Dark cherry ligth brigth with rubi shades and ligth purple trim; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and ligth to wild flowers; to ripped red fruits with light balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb final lleuger a fruits secs molt suau a mango, prèssec, regalèssia i clau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with ligth end to nuts and smooth to mango, peach, licorice and clove.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15/20