VINEL·LO

PRODUCTOR/PRODUCER: ECOLÒGICA BONASTRE S.L. – PARTIDA CREUS

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa, Sumoll, Queixal de llop, Ull de perdiu, Trepat, Samsó i Garrut.

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera molt pàlid i brillant amb tonalitats i rivet roses, llàgrima prou important no gaire persistent/Very pale bright cherri with rose shades and trim; quite important but not persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb lleuger final lleugerament balsàmic i molt suau a espècies/Fruity to red fruits with ligth balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Suau encara que prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb final molt lleuger a fruits secs i molt suau a regalèssia i poma verda/Gently but quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with very ligth end to nuts and too smooth to licorice and green apple.

VALORACIÓ/EVALUATION: 13.5/20