COSTERS DEL GRAVET

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLERS DE CAPÇANES; SC, SCCL.

VARIETATS/GRAPES: Samsó, Garnatxa i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats i rivet morats, llàgrima important i molt persistent/Very dark pillory with purple shades and trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and ligth to wild flowers; to black ripped fruits with ligth balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final lleuger a mango i plàtan, i molt suau a canyella i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and ligth to sweet tannins; fruity to blueberries and cranberries with ligth end to mango and banana, and very smooth to cinnamon and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20