ROJALET SELECCIÓ

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER MASROIG S.L.

VARIETATS/GRAPES: Samsó i Garnatxa.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera molt fosc lleugeramet brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima important i persistent/Very dark light bright cherry with garnet shades and ligth purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity to red ripped fruits with light balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a fruits secs i prèssec, i suau a mango, canyella i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to nuts and peach, and smooth to mango, cinnamon and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20