VINYES DE BARCELONA

PRODUCTOR/PRODUCER: L’OLIVERA S.C.C.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Syrah.

ANY/YEAR: 2014

COLOR/COLOUR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament rosa; llàgrima força important i molt persistent./Bright dark cherry with rubi shades and light rose trime; quite important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity to riped red fruits with light balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleugerament atanins; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i castanyes, i suau a llima, clau i regalèssia/Large, quite consistent, pleasant, persistent and light to tannins; fruity to raspberries and red currants with light end to nuts and chestnuts, and smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20