COL·LECCIÓ S01

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Sumoll.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera brillant una mica pàlid amb tonalitats rubi i rivet lleugerament teula; llàgrima molt important i força persistent./Bright cherry slightly pale with rubi shades and ligth tile trime; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity to ripped red fruits with ligth toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i a mango i suau a poma verda, clau i regalèssia/Large, consistent, persistent and light to sweet tannins; fruity to raspberries and red currants with very ligth end to nuts and mango, smooth to green apple, clove and licorice.

VALORACIÓ/VALUE: 14 / 20