VALLE LAS NENCIAS BLEND RESERVE

PRODUCTOR/PRODUCER: LA GIOLINA S.A. (MENDOZA).

VARIETATS/GRAPES: Malbec, Bonarda, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Merlot.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre amb tonalitats granates i rivet teula-burdeus, llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory to black plum with garnet glossy and tile-burgundy trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and light to wild flowers, to ripped black fruits with light balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a mores i groselles negres amb final lleuger a mango i fruits secs, i molt suau a regalèssia i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to blackberries and black currants (cassis) with ligth end to mango and nuts, and smooth to licorice and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16.5/20