SENSVS RESERVA

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2004

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc a pansa lleugerament brillant amb tonalitats burdeus i rivet teula; llàgrima important i força persistent./Very dark pillory to dry raisin light brigth with burgundy shades and tile trime; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i floral; a fruites del bosc madures amb un final lleugerament balsàmic, a espècies i a la fusta/Fruity and to  flowers; to riped wild fruits with light balm, spiced and wood end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, molt agradable, persistent i lleuger de tanins dolços; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a avellanes i figues, i molt suau a tòfona, nou moscada, clau i cacau/Large, very consistent, very pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to currants and cranberries with light end to hazelnuts and figs, smooth to truffle, nutmeg, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17 / 20