SIÓS CAU DEL GAT

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COSTERS DEL SIÓ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah i Garnatxa.

ANY/YEAR: 2013

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima molt important i força persistent./Very dark pillory with garnet shades and purple trime; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i a espècies amb suau presència de vainilla/Fruity and to wild flowers; to riped red fruits with light toasted and spiced end smooth to vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i lleuger de tanins dolços; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a prèssec i albercoc, i molt suau a avellanes, tòfona i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to raspberries and currants with light end to peach and apricot, smooth to hazelnuts, truffle and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16 / 20