GRATVS RESERVA

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Merlot.

ANY/YEAR: 2004

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc amb tonalitats burdeus i rivet teula; llàgrima molt important i força persistent./Very dark pillory with burgundy shades and tile trime; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final balsàic i a espècies amb suau presència de vainilla i nou moscada/Fruity and to wild flowers; to riped black fruits with balm and spiced end smooth to vanilla and nutmeg.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, molt agradable, persistent i lleuger de tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb un final lleuger a fruits secs, prèssec i figues, i molt suau a canyella, nou moscada i cacau/Large, very consistent, very pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to blueberries and cranberries with light end to nuts, peach and figs, smooth to cinnamon, nutmeg and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17.5 / 20