SENSVS RESERVA

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2000

COLOR/COLOUR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula; llàgrima important i força persistent./Dark bright pillory with garnet shades and light tile trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final lleugerament torrat i a espècies amb presència de vainilla i nou moscada/Fruity and to wild flowers; to riped black fruits with light toasted and spiced end with presence of vanilla and nutmeg.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i lleuger de tanins dolços; afruitat a nabius i mores amb un final lleuger a avellanes i figues, i molt suau a vainilla, tòfona i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to blueberries and blackberries with light end to hazelnuts and figs, smooth to vainlla, truffle and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17.5 / 20