AY DE MI

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS DEL TROS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre i Syrah

ANY/YEAR: 2013

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima molt important i força persistent./Very dark pillory with garnet shades and purple trim; very important and too persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final torrat i a espècies/Fruity to riped black fruits with toasted and spiced end .

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, prou agradable, persistent i lleuger de tanins dolços; afruitat a mores i groselles amb un final lleuger a avellanes i suau a mango, regalèssia, clau i cacau/Large, very consistent, quite pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to blackberries and black currants with light end to hazelnuts and smooth to mango, licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20