BRI

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER DE L’ERA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Carinyena i Syrah

ANY/YEAR: 2011

COLOR/COLOUR: Picota fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament violeta; llágrima poc important i poc persistent./Dark bright pillory with garnet shades and light violet trim; shortly tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleigerament floral; a fruites negres àcides amb un final molt lleuger balsàmic i a espècies/Fruity and to flowers; to acid black fruits with smooth balsamic and spiced end .

SABOR/TASTE: Poc tencat, gens consistent, una mica persistent i a tanins; afruitat a nabius i mores amb un final lleuger a fruits secs i suau a regalèssia i café/Shortly closed, nothing consistent, some persistent and slighty taannin; smooth fruity to blueberries with too light end to licorice, clove and very smooth to acetic.

VALORACIÓ/VALORATION: 10 / 20