GRAU I GRAU SELECCIÓ ESPECIAL

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Merlot, Cabernet Franc i Syrah.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats i rivet granates; llàgrima prou important i persistent./Very dark brigth cherry with garnet sligthly and trime; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i cireres amb un final lleuger a fruits secs i suau a prèssec, mango i nou moscada/Large, quite consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and cherries with ligth end to nuts and smooth to peach, mango and nutmeg.

VALORACIÓ/VALUE: 14.5 / 20