TIRANT LO BLANCH

PRODUCTOR/PRODUCER: LA VIÑA – LA FONT DE LA FIGUERA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera molt fosc a pruna morada amb tonalitats i rivet granate; llàgrima molt important i prou persistent/Very dark cherry to purple plum with garnet shades and rime; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final balsàmic i molt suau a espècies/Fruity and slightly floral; ripe red fruit with balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i equilibrat;  afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a prèssec, mango, regalèssia i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with light end to peach, mango, licorice and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20