PETIT ALBET

albet-i-noya-sl_petit-albet-2015PRODUCTOR/PRODUCER: ALBET I NOYA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima important prou persistent/Dark brigth cherry with slightly garnet glossy and purple trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity to red fruits with a light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a gers i maduixes amb final lleuger a fruits secs i suau a poma verda i clau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and strawberries with ligth end to nuts, green apple and clove.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14/20