VIERN

celler-vega-aixala-sl_viern-2009PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER VEGA AIXALÀ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Ull de llebre, Syrah, Carinyena i Merlot.

ANY/YEAR: 2009

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet teula; llàgrima important i persistent./Very dark cherry with garnet sligthly and tile trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and ligth to wild flowers; to matured red fruits with ligth balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a mango, nespre i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with end to nuts and ligth to mango,medlar and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20