SACRIMA

hga-bodegas-y-vinedos-de-altura-sl_sacrima-2012PRODUCTOR/PRODUCER: HGA BODEGAS Y VIÑEDOS DE ALTURA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Mencìa.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament burdeus; llàgrima important i prou persistent/Dark brigth cherry with garnet sligthly and light burgundy trime; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final balsàmic i a espècies/Fruity to matured red fruits with balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, persistent i lleugerament a tanins; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a fruits secs i suau a mango, clau i cacao/Large, quite consistent, persistent and light to tannins; fruity to cherries and raspberries with light end to nuts, mango, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 13 / 20