BATURRICA RESERVA

boties-celler-so-coop-_baturrica-reserva-2010PRODUCTOR/PRODUCER: BOTIES CELLER SOC. COOP.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2010

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima mitja no gaire persistent/Dark brigth cherry with garnet sligthly and ligth purple trime; not important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final molt lleuger torrat i suau a espècies/Fruity to red fruits with very ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a fruits secs/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with very ligth end to nuts.

VALORACIÓ/VALUE: 13 / 20