CABANA DE PEDRA

Celler Cooperatiu dArtés SCCL_Cabana de Pedra 2014PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER COOPERATIU D’ARTÈS SCCL.

VARIETAT/GRAPES: Merlot

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet teula; llàgrima prou important i persistent./Dark brigth cherry with garnet sligthly and tile trime; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i equilibrat; afruitat a gers i maduixes amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a albercoc i cacau/Large, consistent, persistent and balanced; fruity to raspberries and strawberries with very ligth end to nuts, apricot and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 14.5 / 20