GRATVS CRIANÇA

Vins Grau SL_Gratus Criança 2011PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Merlot i Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament burdeus; llàgrima important i persistent./Very dark cherry with garnet sligthly and ligth burgundy trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del bosc amb final lleugerament torrat i a espècies, molt suau a cuir/Fruity to black fruits with ligth toasted and spiced end, ligth to tanned leather.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles i mirtils amb un final molt lleuger a avellanes, mango, canyella i i cacau/Large, very consistent, very pleasant, persistent and to sweet tannins; fruity to black currants and blueberries with very ligth end to hazelnuts, mango, cynnamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 16 / 20