PARCELA EL NOGAL

Pago de los Capellanes SA_El Nogal 2009PRODUCTOR/PRODUCER: PAGO DE LOS CAPELLANES S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2009

COLOR: Cirera molt fosc a pruna negra amb tonalitats morades i rivet granate; llágrima suau i molt persistent./Very dark cherry to black prune with purple sligthly and garnet trime; ligth and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final torrat i a espècies/Fruity to matured black fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, molt persistent i equilibrat; afruitat a nabius i groselles amb un final lleuger a regalèssia, poma, vainilla i cacau/Large, quite consistent, very pleasant, very persistent and balanced; fruity to blueberries and black currant with ligth end to licorizze, apple, vanilia and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 17/ 20